Stichting Technische Opleidingen Rotterdam

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam is dé MBO praktijkschool in de elektrotechniek voor iedereen die het vak wil leren! Zij beschikt over vakbekwame leraren met jarenlange praktijkervaring.

 

Man_1.jpg

 


Praktijkopleiding Elektricien

Wij bieden jou dé beste praktijkopleiding!

39994794.jpg

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam is dé klassieke mbo-praktijkschool in de elektrotechniek voor iedereen (woningbouw/utiliteit) die elektricien wilt worden.

Een ieder (mannen en vrouwen) die geinteresseerd is in het beroep van elektricien in de woningbouw en/of utiliteit, kan zich direct voor 1 van onze cursussen inschrijven. Je wordt praktisch opgeleid door vakbekwame-en ervaren docenten uit het bedrijfsleven. Stichting technische opleidingen Rotterdam is erkend als leerbedrijf op mbo-niveau

Zij staat garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen. Wil je een snelle-en praktische beroepsopleiding volgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze primaire doelstelling is en blijft om werkelozen, dan wel een ieder die werkeloos dreigt te worden of omgeschoold wilt worden, praktisch onderwijs aan te bieden

Wie een opleiding volgt om zich te specialiseren in 1 van de vele installatie disciplines, moet uiteindelijk aan eindtermen of vakbekwaamheidseisen voldoen. Die eindtermen of vakbekwaamheidseisen bepalen over welke kennis en kunde de betreffende vakman of vrouw moet beschikken. Alleen blijkt in de praktijk nog te vaak, dat de eindtermen en eisen niet eenduidig zijn. Zo kan een opgeleide persoon in Groningen over een andere kennis en kunde beschikken dan iemand in Zeeland of Limburg, terwijl ze op papier dezelfde opleiding hebben gevolgd (bron Installq)

Bekijk onze opleidingen » 

Neem contact met ons op »


  • Deel deze pagina