Erkend leerbedrijf

Groep_2.png

Mannen_1.pngGroep_1.png

 

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam is een erkend leerbedrijf in de Elektrotechniek ,met name in de Woningbouw en Utiliteit. Een klassieke leerbedrijf waar iedereen praktisch wordt opgeleid tot een volwaardige vakman of vakvrouw

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam is bovendien dé (klassieke) praktijkschool alwaar iedereen aan zijn trekken komt.

Vanaf dag 1 ga je met je handen aan het werk! Onze organisatie beschikt over ervaren docenten uit het bedrijfsleven, die jouw opleiding tot een goed einde kunnen brengen. De kwaliteit van onze vakmanschap is gegarandeerd! 


DOELSTELLING:

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam biedt Ieder natuurlijk persoon ,doch in het bijzonder werkelozen, die weinig of géén opleiding hebben genoten, de mogelijkheid aan van praktisch onderwijs, inzake onder meer Monteurs Elektrotechnische Installaties.

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam zet zich al jaren in om werkelozen op te leiden tot een vakman. Studenten krijgen de beste praktijkopleiding en begeleiding met uitzicht op een baan! 

 


Praktijk -en theorie: 

Monteurs (mbo-2)            Donderdag   van    19.00 – 22.00 u         Direct Inschrijven-->
Basiscursus                        Woensdag van        19:00 – 22.00 u


Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag  van 10.00 – 22.00 u en
Zaterdag:  van                     10.00 – 18.00 u


stichting_1.png


  • Deel deze pagina