Onze diensten uitgelicht

Dit is een voorbeeld van een pagina waarop een samenvatting van je diensten en producten kan komen te staan. Indien je meerdere diensten hebt, is het wellicht verstandig om deze als sub-menu toe te voegen. Op die manier staan alle diensten bij elkaar gegroepeerd en kan je bezoeker deze makkelijk en snel vinden.

Diensten in een sub-menu weergeven

Een sub-menu is zeer eenvoudig te maken. Bij het op de juiste volgorde zetten van pagina's, kan je een stukje naar rechts slepen, om de pagina als sub-menu in te stellen. De pagina zelf is niet anders dan een andere pagina. Ook op deze pagina kan je foto's, een fotogalerij, downloads en formulieren maken. Sub-menu-pagina's zorgen voor overzicht in de navigatiebalk van je website. Het is aan te raden om elke dienst op een aparte pagina te plaatsen.

Media toevoegen op je pagina

Naast tekst, kan je je pagina voorzien van foto's, video's en formulieren. Heb je mooie foto's van je zakelijke locatie, producten of diensten? Voeg ze dan zeker toe! Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Alhoewel, voor je website bezoeker is dat het geval. Google ziet het liefst tekst. Een goed vindbare tekst bestaat uit minimaal 300 woorden.

Video's toevoegen op je pagina

Naast foto's, kan je ook video's plaatsen. Je kan deze heel eenvoudig op je pagina tonen, zonder een link te maken naar een externe dienst. Dit gaat bijvoorbeeld met Youtube en Vimeo. Het enige wat je hoeft te doen, is de url te kopiëren, en deze in te voegen. Bijvoorbeeld dit leuke filmpje met Segway bloopers:

Gratis uitleg, tips en tricks tijdens de workshops

Uiteraard kan je nog veel meer op je pagina doen. Dat leggen we graag uit tijdens één van onze gratis workshops. Minimaal 1 keer per 2 weken kan je je gratis aanmelden voor onze workshop. Dan helpen wij je graag!


  • Deel deze pagina