02Erkend leerbedrijf

                                                                                                                                                          

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam is een erkend leerbedrijf  in de Elektrotechniek ,met name in de Woningbouw en Utiliteit. Een klassieke leerbedrijf waar iedereen praktisch wordt opgeleid tot een volwaardige vakman of vakvrouw

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam  is bovendien dé (klassieke) praktijkschool alwaar iedereen aan zijn trekken komt.

Vanaf dag 1 ga je met je handen aan het werk! Onze organisatie beschikt over ervaren docenten uit het bedrijfsleven, die jouw opleiding tot een goed einde kunnen brengen. De kwaliteit van onze vakmanschap is gegarandeerd! 

DOELSTELLING
Stichting Technische Opleidingen Rotterdam biedt Ieder natuurlijk persoon ,doch in het bijzonder werkelozen ,die weinig of géén opleiding hebben genoten, de mogelijkheid aan van praktisch onderwijs ,inzake onder meer Monteurs Elektrotechnische Installaties.

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam zet zich al jaren in om werkelozen op te leiden tot een vakman. Studenten krijgen de beste praktijkopleiding en begeleiding met uitzicht op een baan! 

Praktijk -en theoriedagen: 
Monteurs (mbo-2)            Donderdag   van    18.00 – 22.00 u         Direct Inschrijven
Basiscursus                        Woensdag van        18:00 – 22.00 u

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag  van 10.00 – 22.00 u en
Zaterdag:  van                         10.00 – 18.00 u

cropped-cropped-naamloos.png