Man_1.jpg

 


Praktijkopleiding Elektricien

Wij bieden jou dé beste praktijkopleiding!

39994794.jpg

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam is dé klassieke praktijkschool voor het middelbaar-& Beroepsonderwijs in Rotterdam. Zij verzorgt verkorte elektrotechnische opleidingen op mbo-niveau voor iedereen die elektricien wilt worden.

Een ieder , -mannen en vrouwen- die geinteresseerd is in het beroep van elektricien in de woningbouw en/of utiliteit, kan zich direct voor 1 van onze cursussen inschrijven. Je wordt praktisch opgeleid door vakbekwame-en ervaren docenten uit het bedrijfsleven. Stichting technische opleidingen Rotterdam is erkend als leerbedrijf op mbo-niveau

Zij staat garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen. Wil je een snelle-en praktische beroepsopleiding volgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze primaire doelstelling is en blijft om werkelozen, dan wel een ieder die werkeloos dreigt te worden of omgeschoold wilt worden, praktisch onderwijs aan te bieden

Wie een opleiding volgt om zich te specialiseren in 1 van de vele installatie disciplines, moet uiteindelijk aan eindtermen of vakbekwaamheidseisen voldoen. Die eindtermen of vakbekwaamheidseisen bepalen over welke kennis en kunde de betreffende vakman of vrouw moet beschikken. Alleen blijkt in de praktijk nog te vaak, dat de eindtermen en eisen niet eenduidig zijn. Zo kan een opgeleide persoon in Groningen over een andere kennis en kunde beschikken dan iemand in Zeeland of Limburg, terwijl ze op papier dezelfde opleiding hebben gevolgd (bron Installq)

 

man_2.jpgerkend_leerbedrijf.jpg

 

 


Basiscursus Elektricien

meterkast_1.jpg

Wil je Elektricien worden en heb je géén elektrotechnische kennis , of wil jij je hiervoor laten omscholen? Aarzel niet langer en maak deze STAP naar de Praktijkopleiding voor elektricien in de (woningbouw en Utiliteit)

Wij verzorgen erkende praktijkopleidingen op MBO-Niveau voor iedereen die het vak willen leren. Nogmaals: Heb je géén of weinig elektrotechnische kennis? Start vandaag nog met deze Basiscursus. Hierna kun je direct doorstromen naar de Assistenten-monteursopleiding (Mbo-1)

De totale kosten voor de basiscursus bedraagt: € 1450.- Duur:  6 praktijkdelen van 4 uur (1x per week op de woensdagavond van 18:00-22:00 u) In een zeer korte tijd leiden wij jou op tot Basis-elektricien. Je krijgt de beste (Basis)praktijkopleiding, met uitzicht op een baan.

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam is landelijk erkend. Zij staat Garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van studenten! Zij biedt jou een toonaangevende, technische -en/of technologische opleiding, waar je heel veel aan hebt.    Wat interessant is om te weten is, dat wij nauw samen werken met het bedrijfsleven, waardoor wij onze opleiding(en) en cursussen beter kunnen afstemmen op de wensen en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Totale kosten:     € 1650.-

Inschrijven


  • Deel deze pagina